Mit adok Neked?

Bizisten örülök, hogy itt vagy!

Gyere, nézd meg, hogy mi az, amivel segíteni tudom a munkádat.
Elég régóta élek a biztosítási szakmában ahhoz, hogy bizton tudjam állítani: van olyan dolog, amiben tudok Neked segíteni. Amivel tudok Neked újabb lendületet adni.

Ha nem hiszed el, olvass bele a bemutató oldalakba, az „Érdekel” gombokra kattintva.

 

Mitől lesz igazán jó egy kárbejelentés? (Ingyen letölthető)

Ez az e-book azt mutatja meg, hogy mit kell tartalmaznia egy kárbejelentésnek ahhoz, hogy a kárügy kezdete tökéletes legyen. Megmutatja, milyen adatokra van szükség, és megmutatja azt is, hogy miért. Elmondja azt is, hogy a kárbejelentés során mit kell mindenképpen a károsultra bízni.

 

 

 

 


 

A 13 leggyakoribb ok, amikor biztosan nem fizet a biztosító (Ingyen letölthető)

A  legnagyobb probléma, hogy olyan szerződést adsz el, ami egy jövőbeli, talán meg sem történő eseményre kötődik. És, ha megtörténik, a kérdés, hogy a biztosító fizetni fog-e a károsultnak? A leggyakoribb 13 elutasítás ismeretével hatalmas előnyre teszel szert az ügyfeleid előtt.

 

 

 

 


 

Konzultációk

Nem kétséges, hogy az élő előadás űberel minden más módszert az információ átadására. Ezért találtuk ki Neked a gyakorlati kárrendezésről szóló konzultációkat, amelyek sokat segítenek a mindennapi munkádban.

 

 

 


 

A kárrendezés gyakorlata

A Kárrendezés gyakorlata című konzultáció a legfelkapottabb előadásunk. Bemutatja a kárrendezés számos csínját-bínját a kárbejelentéstől a kárrendezésen át a kifizetésig. Olyan információkhoz jutsz általa, amelyek azonnal megtérülnek az ügyfeleiddel való tárgyalások során.

 

 

 


 

Égre törő biztosítás + Kárrendező tudásbázis + 4 db ingyenes bónusz

Ez a legjobb üzlet amit velem köthetsz. Biztosítási és kárrendezési ismeretek azonnal.

 

 

 

 

 

 


 

Lehetőségeid a honlapon

Ha szeretsz olvasgatni ebben a témában, akkor olvasd a blogban lévő írásaimat. Ezek nagyobb lélegzetű, színes, szélesvásznú cikkek, fényképekkel, hivatkozásokkal, ahogyan az kell egy jó bejegyzésben. Itt találod meg ezeket:
http://allomanydij.hu/blog/

 

Ha rövidebb szösszeneteket szereted, akkor olvasd el a hírlevél válogatást, amelyek hírlevelekből, Facebook posztokból származnak. Itt vannak:
http://allomanydij.hu/hirlevel-valogatas/

 

Ha már a Facebooknál tartunk, érdemes meglátogatnod a Facebook oldalt is, ahol gyakran teszek fel új posztokat. És, ha már ott vagy, lájkold is légy szíves. Megtalálod itt:
https://www.facebook.com/Allomanydij/

 

 

 

 

Szóval, sok mindent találhatsz itt a szakmai fejlődésedhez. Ne habozz, kóstolj bele a használható tudásba.

Legyél több, mint mások!

Baráti üdvözlettel: