Konzultáció

Mennyivel jobb egy konzultáció, mint bármilyen más tanulás?

Kétségtelen, hogy az élő előadás sokkal többet nyújt, mint az e-learning, vagy az írott anyag egyszeri elolvasása. Amit látsz és hallasz, esetleg tapintasz, az sokkal jobban rögzül.

Főleg, ha gyakorlati ismeretekről van szó. Főleg, ha ez konzultáció, ahol kérdezhetsz.

Megálmodtunk és létrehoztunk Neked azt az előadást, ahol élőben ismerheted meg a Kárrendezés gyakorlatát. Nem véletlen a többes szám. Mert ebben a dologba igen kemény munkát fektetett bele Csere Marci barátom. És az előadásokon is komoly szerepet vállal.

2018-tól az EU kompatibilitás érdekében törvény írja elő, hogy mindenkinek, aki biztosítást értékesít, évente 15 óra oktatáson kell részt vennie.
Az ezen az oldalon található konzultációk pontosan alkalmasak arra, hogy ennek a kötelezettségnek eleget tegyél úgy, hogy közben valóban tanulsz és még jól is érzed magad!


Nincs több hely, ahol ezeket az ismereteket meg tudod szerezni. Kizárólag az Állománydíj.hu berkein belül. Csak nálunk, Neked.

konzultáció


Amit megálmodtunk Neked

Kizárólag olyat, amit hasznosítani tudsz, ami előreviszi az üzleted. Amivel több állománydíjra és több jutalékra tehetsz szert.

  • Ezután nincsenek tévhitek, csak tudás.
  • Nincs ködösítés, csak az igazi tudás.
  • Nincsenek homályos ismeretek, csak használható tudás.


A kárrendezés gyakorlata

Nos, erről nem lehet eleget beszélni. Ez az a terület, ahol rengeteg a szürke zóna.
Ez az előadás a legsikeresebb az összes közül, mondhatni ez a tevékenységünk gerince. Nem véletlenül.

Itt találod a részleteket:

A kárrendezés gyakorlataSzemélyre szabott előadások

A Kárrendezés gyakorlata mellett ezek a legütősebb előadások.

Mert ezek úgy jöttek létre, hogy megkerestek speciális témákkal és a kéréseknek megfelelően állítottuk össze a konzultációt.
Ezek nem hosszúak, egy-másfél órát vesznek igénybe, de pont azért ütősek, mert kérésre jöttek létre.

Ami legérdekesebb benne, hogy az előadás után még legalább fél órát beszélgetünk mindig a témáról. Mondanom sem kell, ezekből a beszélgetésekből mi is rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk, hogy melyek az igazán fontos kérdések. Ezeket azután beépítettünk a legközelebbi előadásba.

Szóval, érdemes megnézned, milyen előadások ezek! Kattints a linkre, mutatom a részleteket:

Személyre szabott előadásokTovábbi konzultációk

Merthogy, a Kárrendezés gyakorlatával nem merül ki a repertoárunk.

Hiszen ezen kívül magának a kárrendezésnek is sok olyan területe van, amely megér egy önálló előadást.

Gyakorlati vagyonvédelem

Mit kell nézned amikor vagyonbiztosítást kötsz ahhoz, hogy betörésnél ne érje komoly meglepetés a Biztosítottat? És Téged. Praktikus gyakorlati okosságok, hogy mielőbb otthonosan mozogj ezen a területen. Csak nálunk.

Biztosítási ismeretek a mindennapi értékesítéshez

Ez a konzultáció rendbe teszi a biztosítási ismereteidet. Mindegy, hogy nullkilométeres, vagy tapasztalt tanácsadó vagy. Ha biztosításokat értékesítesz, ez hallanod kell. Egy előadás, amelynek a célja kizárólag a Te munkád megkönnyítése.

A felelősségi kárrendezés a gyakorlatban

Mitől válik egyszerűvé a felelősség kérdése? Semmitől! De, ez a konzultáció a lehető legtöbb okosságot átadja Neked ahhoz, hogy a számodra a lehető legegyszerűbb legyen e felelősségi károk megértése és rendezése.

Ne habozz, kattints a címekre, olvass bele a leírásokba, mert csak úgy láthatod, hogy mit is tudnak ezek!Ha a kárrendezés hasznos (gyakorlati) oldala érdekel, akkor ezek a Te konzultációid!

Mert nincs annál jobb, amikor az ügyfelednek olyan tanácsot tudsz adni, ami előre viszi a kárügyének rendezését! Akár már a szerződés megkötésénél. Hiszen, lehet, hogy a tárgyaláson éppen ezekből kérdez az ügyfél. Sarkos esetben, ha nem tudsz konkrét dolgokat mondani, akkor ugrik az üzlet.

Helló, ha a gyakorlat érdekel, ezek pont Neked valók!

Nem kell mást tenned, mint írni egy telefonszámot és, hogy hányan lennétek, a wolf O allomanydij o hu címre.

O = kukac
o = pont


Egy kis segítség kérés Tőled

Nagyon megköszönöm, ha visszajelzel nekem az előbbi e-mail címre, hogy melyik/melyek azok a konzultáció(k), amely az érdekelnek Téged. Egyrészt kíváncsi vagyok, másrészt segít abban, hogy milyen irányban fejlesszem tovább ezeket.


Ha még nem…

Ha még nem iratkoztál fel az ingyenes e-mailekre, akkor itt a jobb oldalon megteheted. Két hónapon keresztül kapni fogsz mindenféle okosságot a biztosítással és a kárrendezéssel kapcsolatban.
Plusz, letölthetsz egy ingyenes pdf-et, ami azonnal segíteni fogja a munkádat.

Baráti üdvözlettel:Wolf József

Utóirat: És, ha a tetszik az előadás gondolata, oszd meg másokkal. Szívesen veszem! Csak kattints ide: