Gyakran ismételt kérdések

Hogyan tudom kifizetni a rendelést?
Kattints az általad választott lehetőségre, és a megjelenő oldalon add meg a számlázáshoz szükséges adatokat. Ezután e-mailben küldök Neked egy díjbekérőt , ami alapján előre utalással tudod rendezni az általad választott termék árát. Az e-mailben megtalálod majd az összes szükséges információt.

Megváltozhat-e menet közben a termékek ára?
Az kizárt! Pontosan annyiba fog Neked kerülni, min amennyit a honlapon látsz! Forintban. Nincsenek rejtett költségek.

Mikor kapom meg a könyvet?
A tanulmányt az árának a számlára érkezéstől számított 24 órán belül elküldöm Neked (na, ez azért sokkal rövidebb idő szokott lenni).

Nem kaptam meg a könyvet
A könyveket a megrendeléstől számított 24 órán belül küldöm el. Ha ez idő alatt nem érkezik meg (ami szinte kizárt), akkor azonnal írj e-mailt nekem!

Mi van, ha nem vagyok elégedett azzal, amit kaptam?
Ha végig olvastad az elektronikus könyve(ke)t és ezek után az a véleményed, hogy nem érte meg megvenni, akkor írj egy e-mailt nekem. Visszafizetem Neked az árát, azért cserébe, hogy, megírod nekem azt, hogy mi nem tetszik benne.

Mi a biztosítéka annak, hogy utalás után meg is kapom az árut?
Ez egy hosszútávú vállalkozás, amely elkötelezett arra, hogy biztosítási, kárrendezési ismereteket adjon át az érdeklődőknek.
Nem arra gyúrok, hogy néhány embert átverve jussak bevételhez. Ez, a jelenlegi jogszabályok szerint rendkívül rövidtávú cél lenne.
Hiszek abban, hogy amit csinálok, hogy az Veled és mindenkivel egy hosszú, közös időtöltés lesz!
További biztosíték a sok-sok megelégedett vásárló.

A személyes adataim biztonságban vannak?
Az adataid biztonságban vannak. Mindig az jogszabályok szerint kezelem azokat. Kizárólag a Veled való kommunikációra, a munkád segítésére használom fel.
Nem szeretem a szpemeket. Tőlem ne számíts ilyesmire, mert én is kapok belőlük eleget.
Az kizárt, hogy az adataidat másnak átadjam, mert tudod, ekkor jönnek a szpemek.